Uvjeti i odredbe

Administrator e-trgovine

Appius Ltd.
7 Bell Yard
London WC2A 2JR
United Kingdom (Velika Britanija)

Company number 08664927

Prodavatelj (dobavljač robe)

FIONNISE s.r.o.
Sluneční 538
252 46 Vrané nad Vltavou
Česká republika (Češka)

IČ 08565171

Opća pravila

Ovi Uvjeti i odredbe (u daljnjem tekstu samo Uvjeti) definiraju pravila za naručivanje, plaćanje, dostavu, povrat i reklamaciju robe koja se nudi u online trgovini Elektrošoker.eu.

Kupca obvezuju Uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje. Kupac se kod predaje narudžbe svaki put posebno upozorava na Uvjete i predavanjem narudžbe potvrđuje svoju upoznatost s istima. Različiti ili alternativni Uvjeti od strane Kupca neće biti prihvaćeni, osim ako se Prodavatelj izričito ne suglasi s njima u pisanom obliku.

Autorsko pravo

Sadržaj ovog web-mjesta, uključujući fotografije, filmove i tekstove, zaštićen je zakonom o autorskim pravima i drugim pravima. Korištenje slika, filmova i tekstova dopušteno je samo za privatnu upotrebu, a svaka daljnja uporaba bez izričitog pisanog pristanka Prodavatelja nije dopuštena.

Obrada osobnih podataka

Pristanak na obradu osobnih podataka je dobrovoljan. Međutim, nije moguće kupovati u e-trgovini Elektrošoker.eu bez ovog pristanka.

Sve ostale informacije o zaštiti podataka naći ćete u našim Pravilima privatnosti.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24/7 (24 sata na dan, 7 dana u tjednu). Roba se naručuje elektroničkim putem.

Nakon zaključene i poslane narudžbe kupac će primit e-mailom automatski generiranu poruku od strane sustava narudžbe da je narudžba zaprimljena. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode pravovremeno će o tome obavijestiti Kupca putem e-maila i upoznati ga o drugim mogućnostima. Ako se Kupac ne slaže s ponuđenim izmjenama, može otkazati narudžbu u cijelosti.

Prodavatelj se svim svojim snagama trudi osigurati skladnost i ažurnost podataka objavljenih na internetskim stranicama. Unatoč tome mogu se karakteristike proizvoda, njihovo stanje na skladištu i cijena promijeniti tako brzo da Prodavatelj ne uspije na vrijeme ažurirati podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će Kupca u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju obavijestiti o promjenama i omogućiti mu opoziv narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda.

Kupac može otkazati narudžbu sve do trenutka njenog slanja a nakon toga kupac je obvezan preuzeti pošiljku. Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu dostavnih i vlastitih manipulativnih troškova.

Plaćanje

U internetskoj trgovini Elektrošoker.eu moguće je platiti na sljedeći način:

Pouzećem - Roba se ne plaća pri naručivanju, već prilikom direktnog preuzimanja pošiljke u poštanskom uredu ili prilikom preuzimanja od dostavljača.

Dostava

Roba se otprema na sljedeći način:

DPD Paketna Dostava

Roba se isporučuje iz Češke. Normalni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana od dana primitka narudžbe. Kupac (primatelj) je obvezan priopćiti točan broj mobilnog telefona radi pravodobnog informiranja o isporuci.

Povrat

Kupac ima pravo vratiti robu u roku od 14 dana od datuma isporuke. Odustajanje od ugovora Kupac javi na email Prodavatelja info@elektrosoker.eu sa popisom artikala koje želi vratiti. Vraćena roba ne smije biti oštećena ili istrošena i potrebne su sve izvorne ambalaže, kutije, naljepnice i oznake.

Povrat primljenih artikala poduzeću u roku za odustajanje od ugovora smatrat će se obavješću odustajanja od ugovora. Kupac mora odmah vratiti artikle od kojih odustaje od kupnje, a najkasnije u roku 7 dana od poslane obavijesti o odustajanju od kupnje.

Reklamacija

Žalba koja se odnosi na nedostatke proizvoda može se podnijeti u roku od dvije godine od datuma kupnje.

Kupac šalje reklamaciju na email Prodavatelja info@elektrosoker.eu sa popisom nedostataka proizvoda i s kopijom prodajnog dokumenta. Neispravan proizvod se tada šalje na adresu prodavatelja (vidi gore).

Prigovor

Svoje prigovore možete poslati putem elektroničke pošte na: info@elektrosoker.eu

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Prodavatelj se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka Kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje Prodavateljevih obveza. Prodavatelj informira Korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o Korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Prodavatelja i poslovni partneri Prodavatelja odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prodavatelj jamči da osobni podaci korisnika neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane izvršnih državnih tijela.

Postupci rješavanja sporova

Ni Administrator ni Prodavatelj nisu dužni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim vijećem potrošača.

Zadržavanje prava vlasništva

Prodavatelj zadržava pravo vlasništva nad robom sve dok se ne plati puna kupoprodajna cijena.

Promjene ovih uvjeta

Prodavatelj ima pravo jednostrano mijenjati ove Uvjete ako je to potrebno radi prilagodbe promjenama u pravnom ili tehničkom okviru.